PREPARACIÓ EXÀMENS OFICIALS NENS,

ADOLESCENTS I ADULTS:

KET, PET, FCE, Advanced, Proficiency... i Exàmens EOI.

 

   NOVETAT :    CLASSES DE CONVERSA D'ANGLÈS! 

A l'estiu també fem cursos intensiu d'anglès! Informa't a classes d'estiu!

 

Els nostres professors són llicenciats i/o nadius, o bé tenen una llarga trajectòria d'estades a l'extranger.

Els cursos d'anglès són una possibilitat més dintre d'aquest centre que cal diferenciar clarament de les classes de reforç d'anglès en les que només s'ajuda a l'alumne a portar amb normalitat i millorar el seu anglès dintre del seu nivell escolar.

Els cursos d'anglès van dirigits als alumnes amb més facilitats dins la matèria i que volen millorar el seu nivell d'anglès a banda de les activitats que puguin realitzar a l'escola.

Dintre de la Primària, existeixen sis nivells diferents d'anglès, en els que els alumnes aniran pujant i passant de nivell segons l'evolució. És a dir, no obligatòriament cada alumne ha de passar els sis nivells, ja que si aquest avança considerablement podria ser avançat de nivell abans d'hora, o si no avança al ritme adequat podria haver de repetir un mateix curs.

Per a les classes d'anglès es segueixen llibres especials (diferents dels llibres escolars) que són bastant més avançats que els llibres de l'escola.

A partir de la ESO, preparem als nostres alumnes per a que si ho desitgen puguin presentar-se a exàmens oficials, com poden ser els exàmens de l'Escola Oficial d'Idiomes o de Cambridge (KET, PET, FCE, Advanced...)

Per iniciar les classes, els alumnes més petits, començaran al nivell corresponent al seu curs (si porten un nivell normal) o en un nivell més avançat si passen el test de nivell inicial. Els més gran, hauran de passar un test de nivell per decidir quin nivell han de començar.

Top

Avinguda Coll Blanc nº11, La Canonja  | 977.55.52.35 // centreformacio.cel@gmail.com